Vidste du...

At Børnerådet i samarbejde med Social-, Børne- og Integrationsministeriet har udviklet et helt nyt oplysningsmateriale målrettet anbragte børn og unge. Her kan de få viden om, hvilke rettigheder og muligheder for hjælp de har, når de bliver anbragt uden for hjemmet.

At ombudsmanden har fået et børnekontor. Her kan du finde hjælp og vejledning, hvis et barns rettigheder ikke respekteres.

At man kan søge Børnenes IT fonden hos foreningen i Børnehjælpsdagen om en computer til dit barn, hvis dit barn er anbragt på en institution eller et opholdssted. Det er institutionen eller opholdsstedet der skal søge. De barn skal være over 12 år.